O nama

apoteka uniprom mOsnovani smo 22.05.1991. (na Sv. Nikolu) kao prva privatna, posleratna, apoteka u opštini Zaječar, pod nazivom P.P. "Unipromet". Prvobitna adresa apoteke bila je Vojvode Mišića 14 na sadašnjoj lokaciji hotela "Konj" iza robne kuće "Beograd".

 

Apoteka je 10.06.1997. godine preseljenja u ulicu Moše Pijade 8 (sadašnji naziv ulice je Dragoslava Srejovića) u centru grada između glavne pošte i zelene gradske pijace, gde se i danas nalazi.

 

Sve do 12.01.1998. apoteka je radila pod nazivom "Unipromet" kada menja svoj naziv u apoteka "Uniprom" da bi 01.03.1999. zbog izmene zakona o preduzeću menjamo naziv u društvo sa ograničenom odgovornošću  "Uniprom M".

Tokom 2006. godine dobija svoju konačnu formu ZDRAVSTVENA USTANOVA "Apoteka Uniprom M".

U decembru 2006. godine otvoreno je prodajno mestu Uniprom M2 u Interex-u a početkom 2008. godine i Uniprom M3 u ulici Ljube Nešića.

Tokom 2015. godine apoteke Uniprom M postale su deo marketinškog koncepta BETTY apoteka. betty-logo-clear

Stub uspešne poslovne politike predstavljaju zaposleni, visokostručni mladi i perspektivni kadrovi iz oblasti farmacije, ekonomije i prava što ima za posledicu povezivanje sa velikim brojem dobavljača, kao i ulivanje poverenja kod potrošača. Samim tim postali smo prepoznatljivi u oblasti prodaje farmaceutskih proizvoda, i uvek smo otvoreni za nove poslovne kontakte.

  VIŠE OD 25 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA

Misija

Naša misija je da Vam ponudimo vrhunsku i profesionalnu farmaceutsku uslugu u našim apotekama.